Over ons

Schermafbeelding 2014-11-18 om 15.57.54

Bij All Things we Like vind je bijzondere designproducten, van ons eigen label. We ontwerpen en maken houten kettingen & dieren, 3D prints, posters & kaarten, gezeefdrukte tassen en kussens en op Flavourites Live presenteren we ook onze nieuwe collectie geillustreerd keramiek! Spannend :-)

De producten van All Things we Like zijn veelal handgemaakt, in kleine oplages waar met veel liefde aan is gewerkt. Inspiratie komt van alles wat ons laat glimlachen; All Things we Like! Ons doel? Mooie dingen delen met de wereld! De producten van All Things we Like worden zoveel mogelijk verantwoord geproduceerd. We like!

All Things we Like is opgericht door Janneke en Daan, we zijn al meer dan 10 jaar vriendinnen. Samen studeerden we aan de kunstacademie en in 2012 starten ons eigen designlabel. Al snel haakte ook ontwerper Laurens aan met zijn mooie handgemaakte illustraties, die je o.a. vindt op de shirts, posters en  kaarten.

We ontwerpen vanuit onze studio in creatieve broedplaats ‘Vechtclub xl’, een nieuwe creatieve hotspot in utrecht. Helemaal duurzaam gerenoveerd, en speciaal voor creatieve studio’s, je vindt hier naast onze studio ook biologisch restaurant De Klub, een keramiekatelier, 3d printers, interieurontwerpers, kostuumontwerpers, fotografen, een fotostudio, eh… wat niet eigenlijk!

CONTACT
Via Facebook houden we je van alles op de hoogte. Vind je het lastig om te kiezen online? Houd dan facebook en de site in de gaten want we zijn ook regelmatig op designmarkten of beurzen te vinden. En natuurlijk kan je onze sieraden ook bekijken en kopen bij onze resellers Heb je nog vragen stuur ons dan gerust een e-mail!