Over ons

kristal-set-2-web

Leuk dat je onze website bezoekt!
Zoals je misschien gezien hebt houden wij van mooie dingen. All Things we Like is een jong Utrechts Designlabel opgericht eind 2011. Bij all Things we Like vind je bijzondere designproducten. De collectie bestaat uit houten en 3D-print sieraden, leren en katoenen gezeefdrukte tassen en kussens en posters en kaarten.

HANDGEMAAKT
De producten van all Things we Like zijn handgemaakt. Dat maakt ze bijzonder. Grondige kennis van zowel traditionele als moderne technieken zorgt voor hoge kwaliteit.

INSPIRATIE
Ons doel? Mooie dingen delen met de wereld! We laten ons vooral graag inspireren door alles wat ons laat glimlachen. Vervolgens gaan we aan de slag met een combinatie van technieken; naast de traditionele zeefdruktafel experimenteren we graag met de nieuwste lasersnijders en 3D-printers. Het resultaat? Dat vind je in onze webshop :-)

DUURZAAM
De producten worden zoveel mogelijk verantwoord geproduceerd. Zo is bijvoorbeeld het hout van onze sieraden FSC gekeurd en komt het uit duurzame bossen. Producten die we niet zelf kunnen maken worden uitbesteedt aan bedrijven in die goed zorgen voor hun mensen en onze omgeving. We Like!

CONTACT
Via Facebook houden we je van alles op de hoogte. Vind je het lastig om te kiezen online? Houd dan facebook en de site in de gaten want we zijn ook regelmatig op design markten te vinden. En natuurlijk kan je onze sieraden ook bekijken en kopen bij onze resellers Heb je nog vragen stuur ons dan gerust een e-mail!