Pers

Wil je informatie over all Things we Like delen? Op deze pagina vind je tekst en beeld om te gebruiken. Voorwaarde is natuurlijk dat je onze naam noemt en we zouden het leuk vinden om een mailtje van je te mogen ontvangen; we zijn namelijk nogal nieuwsgierig.

Bij All Things we Like vind je bijzondere designproducten. De  collectie bestaat vooral uit houten gelaserde sieraden, 3D print sieraden, en handgezeefdrukte posters, kaarten, tassen en kussens.

De producten van All Things we Like zijn veelal handgemaakt, in kleine oplages waar met veel liefde aan is gewerkt. Inspiratie komt van alles wat ons laat glimlachen; All Things we Like! Janneke van der Heijden en Daan Vergouw zijn al meer dan 10 jaar vriendinnen. Samen studeerden we aan de kunstacademie en in 2012 starten ons eigen Designlabel. Doel? Mooie dingen delen met de wereld! De producten van All Things we Like worden zoveel mogelijk verantwoord geproduceerd. We like!

We hopen natuurlijk dat jij er net zo enthousiast over bent als wij en dit ook met de wereld wil delen :-) Om je te helpen kun je onderstaande foto’s downloaden.

Wil je meer ontvangen, hoge resolutie of andere foto’s dan kun je ons mailen via hallo[at]allthingswelike.com

Klik op onderstaande foto’s om ze te vergroten

 

fall14-1 fall14-tree

fall-owlfall14-deer

kristal-set-2-webkristal-set-2-web4

 

ketting6ketting4

kids-set1-webkids-set2-web

 

ATWL-sweater1ATWL-sweater5

 

Romper-geel_beer_mt6mATWL-shirt7b

foto-1foto-3foto8

1g-lovedeardeer1e-treeoflife1f-likeverpakking

bomeneekhoorn1

bird2